OA/Hotel Warsborn 3 – Synergo 2

“We kwamen, we zagen en we overwonnen”, aldus de fanatieke supporter Bas. Het is zaterdag 17 oktober. Op de dag van het grote Oktoberfest, reist het gezelschap van Marc Verhoeven af naar Arnhem. Op het programma staat de wedstrijd tegen OA/Hotel Warsborn.

Bij aankomst schetst onze verbazing dat de wedstrijd voor ons, het eerste van OVVO tegen de plaatselijke trots, nog niet begonnen is. Er rest ons niets anders dan anderhalf uur naar deze de desastreuze pot korfbal te kijken.

Onze voorbereiding start al even desastreus. Marc is na zes veldwedstrijden door zijn grapjes heen. Gewoon maar winnen dan.

Als OVVO eindelijk het terrein verlaten heeft, is het tijd om het veld te betreden. Vandaag twee punten halen, betekent negen in totaal (en negen punten meer dan Fiducia 2) en een goede uitgangspositie voor de tweede helft veld.

Oost-Arnhem heeft de juiste tactiek om ons te bestrijden. Lekker veel ruimte geven, lekker laten schieten. Vooral Robin weet er wel raad mee. Hij schiet er zes in. Synergo is de hele wedstrijd de bovenliggende partij en behoudt telkens een marge van 3 à 4 doelpunten.

De punten gingen dus wederom mee naar de McDonald’s in Veenendaal, alwaar het tweede en aanhang genoten van een heerlijk overwinningsmaal. Met een mooi Oktoberfest sloot het tweede deze geweldige korfbaldag af.

Supporters en reserves bedankt en tot in de zaal!

Oskar