Hebbes zoekt oud-Hebberts!

Van veel oud-leden heeft USKV Hebbes niet de meest recente contactgegevens. Met het oog op het 5e lustrum in april 2010 wil USKV Hebbes daarom haar oud-ledenbestand bijwerken.

Ben je zelf oud-Hebbert? Geef dan je recente gegevens door met behulp van het formulier op www.uskvhebbes.nk/oudleden. Hierbij kun je direct aangeven of je in het vervolg wel of niet meer benaderd wilt worden voor lustrums, de Domcup of andere activiteiten voor oud-leden. Uiteraard zullen je gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Ken jij iemand die lid van USKV Hebbes is geweest? Attendeer hem of haar dan op het oud-ledenformulier op de website van USKV Hebbes. Mocht dat niet mogelijk zijn omdat jij ook geen contactgegevens hebt, maar wel weten hoe wij daar misschien aan kunnen komen dan horen wij dat graag.

Het kan ook voorkomen dat je weet dat een oud-lid helaas is komen te overlijden. In dat geval zouden we je willen vragen dit door te geven door een e-mail te sturen naar oudleden@uskvhebbes.nl of te bellen met Yvonne de Vries (06-23358171) of Annette van den Heuvel (06-18142391).

Hartelijk dank voor je medewerking en misschien tot ziens op ons volgende lustrum!