F1 en E1 winnen weer!

De F1 en E1 wonnen zaterdag ook hun tweede wedstrijd en gaan aan kop!

Heb je een leuk verslag of een leuk nieuwtje? Bijvoorbeeld dat de B1 vandaag vijf (!) strafworpen heeft gemist? Mail het naar oskarvandevijverapenstaartjeplanet.nl.

Koppositie
De F1 walste over TZ F1 heen en won met maarliefst 0-8! Na de overwinning tegen Huizen vorige week staan de F-jes op de maximale score. Ook de E1 pakte weer twee punten. Op het HKC-veld versloeg de E-tjes onze buren met 0-1 . Pas laat in de tweede helft scoorde Synergo het winnende doelpunt.

De D2 had het erg zwaar tegen DOC uit Bussum. De tegenstanders waren groter en beter. Toch mooi dat er aan het einde van de wedstrijd een doelpunt werd gemaakt! De D1 versloeg stadsgenoot SKV met 5-1 en staat met drie punten uit twee wedstrijden voorlopig op de eerste plaats.

Revanche
De C2 nam revanche voor de verloren wedstrijd van vorige week. Door de 6-1 zege is het negatieve doelsaldo alweer bijna weg! De C3 redde het niet tegen Dalto en verloor met 1-9. Ook de C1 verloor. Tegen het sterke en grote Animo verloren de C-tjes met 2-6.

(Gemiste) strafworpen
De B1 trof in HKC een technisch vaardige en goede tweedejaars B-ploeg. HKC zette het spelletje goed op en kreeg daarbij van Synergo te veel ruimte om tot schot te komen. Aanvallend liep het ook niet geweldig, al had de B1 meer kunnen en moeten scoren, alleen al gezien de vijf (!) gemiste strafworpen van Synergo. De B2 verloor net als vorige week met een doelpunt verschil.

De A1 meldt zich bovenin na een 4-6 overwinning op Woudenberg. Na een spetterende openingsfase (3-3 na tien minuten) scoorden beide ploegen nauwelijks meer. De 3-4 bleef zelfs een klein half uur op het scorebord staan. Maar met de 4-6 eindstand gingen de punten mee terug naar Utrecht.

Het zesde (dat erg graag met een verslagje op de site wilde komen; bij deze!) verloor van VIKO met 9-11, na met 9-7 voorgestaan te hebben. Volgende week tegen Woudenberg gaan ze hun eerste punten pakken! Het achtste verloor met 5-17 van DVO.