Synergo 3 wint overtuigend

Synergo 3 rekende overtuigend af met de mindere wedstrijden van de afgelopen weken: KVZ 4 werd met 17-8 verslagen. Synergo 2 verloor opnieuw nipt (13-12). De wedstrijd van het eerste werd gestaakt.

Het derde had de afgelopen twee wedstrijden (onnodig) puntverlies geleden en moest winnen om aan kop te blijven. Tegen KVZ 4 speelde Synergo 3 een prima wedstrijd. Aanvallend werd er genoeg tijd genomen om een goede kans uit te spelen en verdedigend werden er geen fouten gemaakt. Vooral in de tweede helft was het derde oppermachtig (9-3). Met nog drie wedstrijden te gaan blijft het erg spannend in de strijd om het kampioenschap.

Smet op de overwinning was de blessure die Monique opliep. Het zag er vrij ernstig uit. Monique, beterschap!

Synergo 2 verloor met 13-12 van Noviomagum en heeft nog drie wedstrijden om van de laatste plaats af te komen en zich eventueel via een zevende plek veilig te spelen. Daar zijn minimaal twee overwinningen voor nodig. Lees hier het verslag over Synergo 2 en het `degradatiespook´.

Het eerste speelde tegen Conventus 1. Enkele minuten voor het einde werd de wedstrijd bij 17-14 gestaakt.