We zijn weer begonnen!

Wie afgelopen week langs ons veld reed, zal het niet ontgaan zijn: we zijn weer begonnen! 

Zoals ieder jaar waren de selectiespelers als eerste ‘aan de beurt’. Zij zijn alweer twee weken bezig. Gisteren (zaterdag) maakte Timon bekend dat Maaike, Sofie en Pierce een plekje in ons eerste hebben veroverd. Een eerste hoogtepunt wat mij betreft. Want hoe gaaf is dat deze spelers, die onze hele jeugd hebben doorlopen, dit jaar op dit hoge niveau gaan spelen. Ook Tirza, afkomstig van onze buren van Dalto uit Driebergen, zal dit jaar gaan debuteren in Synergo 1. Gefeliciteerd allen!

Samenstelling Synergo 1 
Heren: Dirk, Klaas, Pierce, Jesse en David
Dames: Alyanne, Ilse D., Tirza, Maaike, Sofie en Sjoukje 

Teamsamenstelling Synergo 2: 
Heren: Daan, Kaj, Ole, Martijn en Oskar
Dames: Femke, Ilse H., Laura, Lisanne en Charlotte 

Synergo 3 wordt komende week bekend. 

Pierce, inmiddels alweer een jaar of tien geleden, in actie!  

Bovenin is het sowieso dringen. Steeds meer spelers willen ook bij de senioren zo hoog mogelijk spelen. Een positieve ontwikkeling! Natuurlijk blijft er ook genoeg ruimte voor spelers waarbij het plezier een grotere rol speelt. 

Over plezier gesproken: aanstaande zaterdag staat er een fantastisch opepingsevent gepland. Wedstrijden voor alle teams (en zelfs onze zuiderburen zijn vertegenwoordigd) gevolgd door een BBQ en een feest. Nog niet opgegeven voor de BBQ? Aan onze foodcommissie is zoiets wel toevertrouwd. Dus geef je meteen even op

En vergeet bij mooie weer vooral niet de prachtige nieuwe banken en eettafels voor buiten even uit te testen. Deze zomer zelf in elkaar gezet door een clubje vrijwilligers. Super! 

Dromen over de toekomst 

Het bestuur kijkt natuurlijk verder vooruit. We zijn voor de zomer gestart met een traject om te komen tot een goed plan voor de toekomst, nu we onze fantastische accommodatie hebben. Je hebt je ideeën op post-its geplakt, er is over de ideeën gestemd en nu is het tijd om concrete plannen te gaan maken en na te denken over de uitvoering ervan. 

Het bestuur nodigt daarom alle (jeugd)leden, overige betrokkenen, en nadrukkelijk ook alle ouders van onze jeugdleden uit op de ‘strategiesessie’ op maandag 30 september van 20.00 tot 22.00 uur (maak je geen zorgen over uitloop, we hanteren een strak tijdsmanagement). Synergo maken we samen. We vinden het ontzettend belangrijk en waardevol als je er bij bent! 

Tot snel op het veld

Mede namens het bestuur, 
Oskar