We hebben de sleutel!

Nieuwe kantine1

Dinsdag 11 september heeft de bouwer Mertens onze nieuwe accommodatie formeel opgeleverd aan de Gemeente Utrecht. Daarna hebben Harry, Hans en Sander Ha. namens Synergo de sleutels in ontvangst genomen van onze nieuwe kantine.

Opgeleverd betekent (helaas) nog niet dat alles klaar is. De komende weken werkt de aannemer de laatste restpunten weg en kan de gemeente de hal, kleedkamers en toiletgroepen per 1 oktober in gebruik nemen.

De kantine is tot 1 oktober (dit is de ingangsdatum van onze huurovereenkomst) alleen toegankelijk voor kluswerkzaamheden. Daarna is de kantine gedeeltelijke beschikbaar totdat onze werkzaamheden zijn afgerond.

Wat gebeurt er de komende periode:

  • Plaatsen van de keuken
  • Plaatsen van de bar en tap installatie
  • Terugverhuizen vanuit Veerkracht
  • Materiaalhok inrichten
  • Kantine afbouwen (lampen, tv etc)
  • Plaatsing meubels (2 helft oktober)

Sporthal-1 Nieuwe kantine2 Sporthal-zaal-vloer

We zijn er bijna!

Sander Ha.

 

Zie ook