Save the date: zaterdag 10 november is de opening van onze sporthal!

Blok je zaterdag 10 november in je agenda? Een dag lang activiteiten voor jeugd, senioren, ouders, oud-leden en iedereen die op een of andere manier betrokken is bij Synergo. Wij openen dan samen met de gemeente officieel “onze” nieuwe sporthal!

Schermafbeelding 2018-07-09 om 21.07.39

Dinsdag 11 september krijgen we al de sleutel. De komende maanden kunnen we al gebruik gaan maken van de kleedkamers en (een gedeelte van) de kantine. Maar begin november moet het echt allemaal af zijn. En op 10 november, de laatste zaterdag voor de start van de zaalcompetitie, gaan we het complex samen met de gemeente, bouwer en architect, officieel openen. Daar moet je bij zijn!

Wat gaan we doen?
Er wordt gewerkt aan een programma en daarover zullen we spoedig meer gaan communiceren. Maar er komt in ieder geval een openingswedstrijd, clinics voor jeugd en natuurlijk een spetterend feest.

In het kort
Wat? Opening nieuw complex
Wie? Voor leden, oud-leden, ouders van jeugdleden en alle andere betrokken bij Synergo
Wanneer? Zaterdag 10 november van circa 10.00 tot 01.00 uur
Waar? De Loevenhoutsedijk natuurlijk!

Tot dan!

Het bestuur

 

Zie ook