2 wedstrijden op minder dan 20 minuten afstand

Een nieuw weekend met nieuwe kansen staat voor de boeg. Synergo 1 zal het zwaar krijgen tegen DOS (W) 1, momenteel staat DOS eerste en op het vel (overgangsklasse) staan ze 2e. Synergo 2 zal zich voor de 3e keer zich moeten klaarmaken voor een pot tegen Fiducia 2. De eerste ontmoeting was in een oefenwedstrijd en de tweede in de competitie. De competitiewedstrijd werd ondanks de start met weinig goals gewonnen met 18-13.

Een nieuw weekend met nieuwe kansen staat voor de boeg. Synergo 1 zal het zwaar krijgen tegen DOS (W) 1. Momenteel staat DOS eerste en op het veld (overgangsklasse) staan ze 2e.De enige ploeg die DOS dit zaalseizoen wist te verslaan was Victum (7e plek) dus een winst op deze jonge makkelijk scorende ploeg is niet uitgesloten. Synergo 2 zal zich voor de 3e keer moeten klaarmaken voor een pot tegen Fiducia 2. De eerste ontmoeting was in een oefenwedstrijd en de tweede in de competitie. De competitiewedstrijd werd ondanks de start met weinig goals gewonnen met 18-13.

DOS Westbroek is een jonge ploeg, met een gemiddelde leeftijd van 21 de jongste ploeg uit de poule en eveneens de jongste ploeg die uitkomt in de standaard 1e klasse (en overgangsklasse). Momenteel staan ze 1e in de 1e klasse met maar 1 wedstrijd verloren, van de nummer 7 Victum/War Child 1. DOS zelf is een echte dorpsploeg uit Westbroek. Voor wie Westbroek niet kent, Westbroek is een dorp ten noorden van Utrecht en grenst aan de Molenpolder. Het dorp zelf telt maar 990 inwoners (ongeveer 1/7 van de wijk Tuindorp) en toch staat er een goeie club die een duidelijke groei laat zien in hun spel. DOS speelde tot dit jaar bijvoorbeeld nog in de 2e klasse. Synergo 1 zal een uitermate goede wedstrijd neer moeten zetten om de punten te stelen van DOS. De steun van het publiek zal hard nodig zijn hiervoor. Om 20:45 hopen we jullie allemaal te zien in sporthal de Vierstee te Maartensdijk.

 

Synergo 2 zal het zaterdag opnemen tegen Fiducia 2. Na een lastige pot tegen Tempo wordt het aanpoten tegen Fiducia. Fiducia staat momenteel op 3 punten verschil met Synergo en 7e in de poule. Fiducia zal deze wedstrijd moeten laten zien dat ze thuishoren in de 2e klasse. Na jaren in de 3e klasse te hebben gespeeld staat Fiducia voor het eerst sinds 2013 weer in de 2e klasse. Synergo 2 zal deze wedstrijd moeten winnen om zichzelf weer in de middenmoot te plaatsen. voor Fiducia is de wedstrijd belangrijk om niet te degraderen naar de derde klasse. Om dit te behalen gaan ze waarschijnlijk enorm strijden, waarbij het inwisselen van spelers uit het 1e niet uitgesloten is. Voor een echte kraker tussen Zuid en Noord Utrecht moet je om 15:10 in de Europahal te Vleuten zijn.

Trotse Sponsor Veerkrachtselectie2016-2017_small