Meer dan veertig Kangoeroe-kinderen

Meer dan veertig kinderen tijdens de kangoeroedag op 14 mei 2011. En met zoveel aanmeldingen kon alleen het weer nog roet in het eten gooien. Maar deze ochtend begon met zonneschijn en dat is gebleven.

Kangoeroedag20110514De warming-up van de kangoeroe viel bijzonder in de smaak, zowel bij kinderen als ouders. De spellen werden met fanatisme afgewerkt, zodat men er honger van had gekregen. De patatjes gingen er in als… patat!

Na afloop kregen alle kinderen een deelnameoorkonde en de uitnodiging om vanaf dinsdag 24 mei te komen meetrainen, de allerjongsten voor de kangoeroetrainingen elke zaterdag.

Eerder die ochtend (vroeg)

Al heel vroeg in de ochtend ging de telefoon. Niet iets raars op de zaterdag. Maar 7.15 uur is wel erg aan de vroege kant. Geeuw … ‘Waar ben je?’, vroeg de stem ietwat paniekerig. ‘Bijna onderweg!’ (altijd een goed antwoord). Hoezo? ‘Ze staan al een kwartier op de stoep met het springkussen, en jij kan hard fietsen.’ Dus ik huphup op de pedalen richting clubhuis. Daar stond de auto van verhuurbedrijf  Skippy al te wachten; het was rustig op de weg!

Om 8.00 uur arriveerde de rest van de hulptroepen. En een half uur later was alles in kannen en kruiken. Alle spellen waren uitgezet; de estafettebaan uitgelegd, de Swiss-trousers waren gepast. De kranten hingen aan de waslijn en de skippyballen waren hard opgepompt (alweer). Wij waren er klaar voor.

Bedankt

Wij als organisatie willen alle helpende handjes bedanken die deze kangoeroedag tot een succes hebben gemaakt. Zonder jullie was het onmogelijk. Alle kinderen hebben zich enorm vermaakt.

Wij hopen dat het Synergo ook nog nieuwe (kangoeroe)leden gaat opleveren. Dan is het een megasucces!

Namens de commissie werving,
Rita.

Meer informatie

Foto’s Kangoeroedag 14 mei 2011
Kangoeroeklup