Wedstrijdsecretariaat senioren zaal

Het is gelukt, we hebben een nieuwe wedstrijdsecretaris zaal gevonden, of liever gezegd twee wedstrijdsecretaressen. Monique en Sandra gaan deze duobaan vervullen en daar zijn we heel erg blij mee.

Monique zal ervoor zorgen dat S1, S2 en S3 compleet de zaal in kunnen en Sandra zal het wedstrijdsecretariaat voor S4, S5, S6 en S7 en de Midweek op zich nemen (S8 valt onder de JTC).

Wij zijn heel blij dat ze deze enorme klus op zich willen nemen en willen jullie dan ook vragen hen te helpen. Vanzelfsprekend willen we jullie vragen om zo min mogelijk af te schrijven voor de wedstrijden. Ook wij begrijpen dat het soms niet anders kan. Mocht je dan toch afschrijven, doe dit dan zo vroeg mogelijk. Vaak weet je al ruim van tevoren dat je er niet bij kan zijn dus laat dit het wedstrijdsecretariaat meteen even weten! Zo is er voldoende tijd om een vervanger te regelen.

Daarnaast willen wij jullie vragen om familieweekenden, vakanties zoveel mogelijk met je teamgenoten af te stemmen. Probeer het zo te plannen dat niet iedereen tegelijk weggaat, maar dat er steeds genoeg mensen overblijven om te spelen. Dat scheelt een hoop werk voor de wedstrijdsecretaris en is ook leuker voor je teamgenoten! Wij zullen alle (spelende) senioren hier ook per mail over informeren.

Het bestuur.

Afschrijven

– wssenapenstaartjesynergo.nl