Synergo 6 stelt zich voor

Hierbij presenteren wij u… Synergo 6…. also known as zaterdag 1.

Na een eerste helft op het veld, dat vooral gebruikt werd om te profileren, trainen, ervaring op te doen en plezier te hebben stellen wij u hierbij voor het team dat het in dit zaalseizoen moet gaan doen. Ze gaan ervoor en willen winst!

De heren…

Arjen
Zorgt voor het pittig accent en de extra pepers… in ieder geval tijdens het eten.

Barry
Verkiest zaaltrainingen boven het veld, zeker als het koud en nat is. Op het veld liet hij al zien waar hij toe in staat is dus wij zijn benieuwd wat hij in de zaal voor ons in petto heeft.

Ewoud
Veelzijdig: naast korfballer, gezelligheidsdier, muziekfreak en spelletjesfanaat is hij ook: weerman, dj, barman en reserve-sinterklaas.

Leon
Met zijn natuurlijk overwicht zorgt hij voor sturing, opstellingen en de tactiek. Verslaat alles wat er maar te verslaan valt, in ieder geval op papier, hopelijk ook de tegenstanders!

Sander
Als fanatiek administratief aanvoerder zorgt hij voor de papieren. Toch knap dat hij elke week weer een compleet team op de juiste tijd op de juiste plaats weet te krijgen!

Wouter
Voor hem is geen berg te hoog! Benadert zijn tegenstander op dezelfde wijze als de bergen die hij beklimt, met respect en fanatisme.

Xander
Alias badeend…. Speelt in het veld met zijn tegenstanders zoals in zijn bad met zijn badeend.

De dames…

Eva
Penningmeester en kokkin van het team. ‘Waarom begint de training altijd als je nèt iets staat te bespreken?’

Inge
Staat altijd en overal haar mannetje, pakt altijd haar doelpuntjes mee. Rookt alleen een sigaretje na de wedstrijd… en stiekem ook na de training, maar dat vindt Leon dan wel zo gezellig.

Renske
Leergierig, fantasierijk en zeer geliefd bij het volk van de hoedenplank (en natuurlijk haar teamgenoten). Zorgt voor trouwe supporters.

Sjaane
Wijnliefhebber en arts in spé, gelukkig tekenen chirurgen af want het verschil tussen links en rechts is voor deze fanatiekeling soms toch wel lastig.

And last but not least…*tromgeroffel*… De trainer

Karel
Probeert dit team, waar mogelijk, tactiek, kunde en kennis bij te brengen. Leert ze posities pakken en kijken naar elkaar. En ook als je al moe bent… scoren!