Op weg naar de eerste kampioenschappen…

De veldcompetitie is halverwege en vijf jeugdteams zijn nog ongeslagen. Zijn binnenkort de eerste kampioenschappen te vieren?

De A1, A2, D1, E1 en F1 hebben dit seizoen nog niet verloren en staan bovenaan in hun poules. De E1 en F1 wonnen tot dusver drie wedstrijden en zijn hard op weg naar het kampioenschap. Ze treffen dezelfde tegenstanders als vorige week. De F-jes zullen het nog zwaar krijgen, want vorige week wonnen zij maar net van HKC (6-5).

De D1 dacht vorige week tegen De Eemvogels de hoogste score van de dag te hebben neergezet, maar kwam bedrogen uit toen later zowel de C2 als de A1 het beter deden. Lukt het ze deze keer wel? Concurrentie voor de D1 komt van Antilopen. De eerste ontmoeting eindigde in 5-5. Volgende week volgt de thuiswedstrijd tegen deze ploeg en kan de taart worden verdiend.

De A2 won de eerste twee wedstrijden met keurige cijfers (10-4 en 12-8). Zaterdag komt Antilopen op bezoek. De A1, die sinds deze week op bijzondere ondergrond traint, gaat op bezoek bij De Corvers. De ploeg uit Hilversum is een van de grote concurrenten van de A1 in de strijd om het kampioenschap. Als Jeffrey ook eens gaat scoren, ziet het er gunstig uit voor onze junioren…

a1
Synergo A1
Boven vlnr: Corjan (coach), Bram, Bas, Mathijs, Jeffrey en Walter (coach)
Onder vlnr: Esther, Germay, Wieke, Kitty en Nomi

Synergo 1 is nog wat verder verwijderd van een kampioenschap. Ze gaan zaterdagmiddag hun best doen om in Vinkeveen de eerste tweepunter binnen te slepen.

Speciaal verzoek van Sander om alle strafworpen, zowel gescoord als gemist (maar dat laatste gebeurt toch niet…?), door te geven voor de strafworpencompetitie.

Uitslagen, standen en programma
Klik hier voor de uitslagen.
Klik hier voor de standen van alle Synergoteams.
Klik hier voor het volledige programma.