“Rommelig” korfbalweekend voor de deur

Zaterdag en zondag is er weer veel te doen op het Synergoveld! Naast tien wedstrijden, is er zaterdag ook de jaarlijkse rommelmarkt. Zondag speelt het eerste om 14.30 tegen Groen Zwart.

Zaterdag om acht uur start de rommelmarkt. De E-tjes en F-jes liggen dan waarschijnlijk nog op bed, want ze spelen – bij wijze van hoge uitzondering – pas om 11.00 uur! De F1 speelt de stadsderby tegen HKC en de E1 neemt het op tegen Dalto uit Driebergen. Beide ploegen hebben hun eerste twee wedstrijden gewonnen en kunnen jouw steun goed gebruiken!

Een uur later speelt de C3 tegen Midlandia. Nemen ze revanche voor de nederlaag tegen Dalto vorige week? Datzelfde geldt voor de B2 (tegen DOC om 13.00 uur) en de B1 (tegen De Corvers om 14.15), die beiden vorige week verloren.

Om 15.30 treedt de A1 aan tegen Fortissimo. De ploeg van Walter en Corjan heeft er donderdag een zware training van Marc (trainer van het tweede) opzitten. Zal de spierpijn al over zijn?

Om 17.00 uur sluit het tweede de korfbaldag af. Het tweede staat bovenaan, maar zal in DVO waarschijnlijk een ervaren ploeg treffen. Blijft Synergo 2 aan kop?

Zondag staan er nog drie thuiswedstrijden op het programma. Het vijfde speelt tegen Sporting West en het derde tegen Movado. Synergo 1 speelt om 14.30 tegen GZ / ARA Borne. Zorg dat je er bij bent!

Uitslagen, standen en programma
Klik hier voor de uitslagen.
Klik hier voor de standen van alle Synergoteams.
Klik hier voor het volledige programma.