Nieuwe Sporthal Tempo op ons sportpark en delen kleedkamers

Vanaf maandag 26 augustus neemt gemeente Utrecht de nieuwe tijdelijke sporthal, Sporthal Tempo, in gebruik. Hoewel onze vereniging zelf weinig gebruik gaat maken van deze hal en we deze niet voor wedstrijden mogen gebruiken, informeren we jullie over de veranderingen op het sportpark.

Vanaf maandag zijn er ook elke dag beheerders van de gemeente aanwezig. Zij hebben hun basis in Sporthal Loevenhout, maar houden beide sporthallen nauwlettend in de gaten. Dit zorgt voor een goede coördinatie en veiligheid in beide hallen.

Daarnaast verhuurt de gemeente Sporthal Loevenhout vanaf maandag ook aan andere verenigingen en organisaties. Dit betekent dat we de kleedkamers moeten delen. We spreken binnenkort met de nieuwe beheerders af hoe we duidelijk kunnen maken wie welke kleedkamer gebruikt, zodat alles soepel verloopt.

Tijdens het zaalseizoen maken we ook beperkt gebruik van Sporthal Tempo voor onze trainingen. Ben je benieuwd of jouw team traint in de nieuwe hal, kijk dan nu alvast naar het concept trainingsschema.

We zijn momenteel in overleg met de gemeente om ervoor te zorgen dat er voldoende materiaal beschikbaar is voor al onze activiteiten.

We hopen dat deze veranderingen bijdragen aan een betere sportervaring voor iedereen en kijken uit naar een sportief seizoen!

Namens het bestuur,
David.

Zie ook