Gegil in het Synergo-Halloween-spookbos

Tijdens het Halloween bij Synergo kregen de leden die het aandurfden van de Boswachters de uitdaging om de monsters weg te jagen uit het griezelige spookbos.

De avond begon voor de F en de E die het spookbos waren ingestuurd om de Heks en het Spook weg te jagen door opdrachten uit te voeren. Gelukkig hebben alle kinderen de opdrachten kunnen voltooien en kregen ze lekkere Chocomel en een cakeje, gemaakt door Joyce.

De D en de C waren daarna aan de beurt om te griezelen. Zij waren welkom bij de Weerwolf en de Mummie. Het bleek aardig spannend te zijn, te horen aan het gegil, maar ook zij sloegen zich erdoorheen en hebben de monsters weggejaagd.

De B en de A waren als laatste aan de beurt, zij hadden de eer om alle monsters weg te jagen uit het spookbos en moesten dus ook op bezoek bij de Clown en de Dokter. Het ging ze niet allemaal gemakkelijk af, maar ook zij kwamen heelhuids weer terug uit het bos.

Het was een spannende, maar onwijs leuke avond voor iedereen. We kunnen spreken van een groot succes, met maar liefst 65 aanmeldingen!

Wij hopen jullie weer te zien bij de volgende activiteiten.

De JAC