Weer een 4 punten weekend

Voor de derde keer dit seizoen is er een 4 punten weekend voor de selectie. Het tweede staat daarmee nog steeds ongeslagen bovenaan en het eerste op plek twee met met 6 punten.

DOS (W) 2 – Synergo 2 (11-25)

Het tweede moest uit tegen DOS (W) waar ze de eerste wedstrijd met 31-3 van hadden gewonnen. Dit zorgde voor een goede hoop voor weer een overwinning. Doordat er bij DOS deze wedstrijd wat nieuwe spelers bij waren, was het nog even spannend in de eerste helft, waarbij de ruststand 8-12 was.

Maar al gauw herpakte het tweede zich en was het een eindstand geworden van 11-25.

Mede dankzij het verlies van DWS afgelopen zaterdag en de overwinning van Synergo 2 spelen zij aankomende zaterdag hun kampioenswedstrijd tegen Unitas!

Antilopen 1 – Synergo 1 (9-21)

Waarbij het in de eerst wedstrijd tegen Antilopen redelijk gelijk op ging met de scores, heeft Synergo 1 deze week met 9-21 gewonnen tegen de ploeg uit Leusden. Vooral door de vele goals die vielen in de tweede helft van de wedstrijd en waar het verdedigend erg sterk was.

Dit belooft veel goeds voor aankomende zaterdag, als Synergo 1 tegen MIA mag spelen. De eerste wedstrijd hebben zij verloren. Door de stappen die het eerste gezet heeft afgelopen weken, gaan ze er alles aan doen om aankomende week wel van hun te winnen.

Volgende week

Na drie uitwedstrijden achter elkaar te hebben gehad, staat er eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. Synergo 2 om 13.45 uur gevolgd door Synergo 1 om 15.15 uur.

Het beloven leuke wedstrijden te worden, waarbij wij al jullie support vanaf de kant kunnen gebruiken. Tot zaterdag op het veld!