Familietoernooi 2023: Een mix van plezier, zonneschijn en goede sfeer

Zaterdag 24 juni vond ons langverwachte familietoernooi plaats. Met 22 teams in 5 poules, stralend weer, een enthousiaste sfeer en een heerlijke barbecue was het evenement een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezige families en vrienden.

Ook aanwezig was een team van het succesproject De Derde Helft. De meeste spelers waren boven de 65 (en misschien wel 70…?), maar daardoor zeker niet minder fanatiek! En ondanks de warmte, wat voor een enkeling wel iets te heftig was, lieten ze zich niet kennen.

Het is waarschijnlijk zelfs meer dan 30 jaar geleden dat moeder Wil en zoon Sander samen in 1 vak stonden!

Toen het team van De Derde Helft, onder leiding van coach Georgina, in hun poule als tweede eindigden, waren ze zo blij, alsof ze landskampioen waren geworden.

Elke poulewinnaar kreeg een taart, net als de kampioenen in de competitie.

De sfeer

De sfeer tijdens het toernooi was werkelijk fantastisch. Vanaf het moment dat de eerste wedstrijden begonnen, aanmoedigingen en het gejuich van de toeschouwers. Familieleden moedigden elkaar aan en creëerden een gevoel van verbondenheid en samenhorigheid. En tijdens sommige wedstrijden kwam het fanatisme er goed uit!

De barbecue

Na een dag vol sport was het tijd om te genieten van een heerlijke barbecue. Een overvloed aan smakelijke gerechten werd bereid, variërend van sappige hamburgers en malse kippenpootjes tot gegrilde groenten en salades.

Conclusie

Het familietoernooi was zonder twijfel een onvergetelijke gebeurtenis. Met een perfecte mix van plezier, zonnig weer, een opwindende sfeer en een verrukkelijke barbecue bracht het evenement onze familie nog dichter bij elkaar.

Joke bedankt voor de organisatie, AC ook jullie dank voor de hulp en ondersteuning bij het organiseren. En natuurlijk iedereen achter de BBQ, bar in de keuken en alle handje die hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag.

Liefs,
Rita.