Selectie hervat veldcompetitie in de regen

De selectie reisde dit weekend af naar Lelystad, om de strijd aan te gaan met Exakwa. Na 2 wedstrijden vol regen verloor het tweede helaas met 12-10 maar nam het eerste gelukkig wel de punten mee naar huis na een overwinning van 8-15.

De start van het 2e verliep stroef. Na 15 minuten stond het 6-0. Gelukkig wist het 2e zich goed te herpakken en begonnen de doelpunten net als de regen te vallen. Dit resulteerde in een ruststand van 7-5. Het 2e kwam sterk de kleedkamers uit en ging door met de comeback en wist de stand terug te brengen naar 10-10. Helaas scoorde het 2e in de slot fase niet meer waar Exakwa dat wel lukte. Daardoor verloren we de wedstrijd met 12-10.

Ook de wedstrijd van 1 begon wat stroef. Scoren was voor beide ploegen lastig door de regen. Ondanks de gladde bal en veld gingen we toch met een voorsprong van 6-8 de kleedkamers in. In de 2e helft is er goed verdedigd waardoor er maar 2 goals werden gescoord door Exakwa. Ook begon het 1e beter te spelen en scherper te schieten. Dit resulteerde in een eind uitslag van 8-14 plus nog een gratis doelpuntje van de scheidsrechter.

Aankomende twee weken zijn we vrij, Echter staat er aanstaande maandag nog een kraker op het programma. Het 2e neemt het dan op tegen de A1. Zullen we die wedstrijd winnen? Of zullen Olmo en Tirza de rest van het seizoen moeten aanhoren van de A1 dat ze hebben verloren?

Hopelijk zien we jullie 13 mei weer bij de wedstrijd tegen Telstar!