Synergo 1 verliest eerste ronde na grote inhaalslag

Synergo 1 moest zaterdag in het zuiden tegen Tilburg 1 de eerste ronde van de play-offs spelen. De tweede ronde is komende zaterdag 16 april om 14.30 uur thuis in sporthal de Loevenhout! Helaas verloren ook Synergo 2 en 3 hun wedstrijden.

Tilburg begon de wedstrijd sterk, ze wisten Synergo goed te verrassen met snel en fysiek spel waarbij de goals snel vielen. Synergo keek gelijk tegen een grote achterstand. Binnen 15 minuten stond er 10-2 op het scorebord. Synergo moest het spel veranderen en snel! Nu kon de inhaalslag beginnen. De achterstand van 8 goals werd langzaam minder bij rust was het verschil alweer verkleind naar 5: 14-9.

De tweede helft was het noodzaak om rustig en gedegen te spelen. Goal voor goal dichterbij Tilburg komen. Na mum van tijd stond het 15-11, weer een goal dichterbij. De wedstrijd werd fysiek gespeeld en de vermoeidheid was bij beide teams richting het einde te zien.

Het werd 17-13 met nog 15 minuten te spelen. Langzaam liep Synergo in. 19-17 werd het nog. Door het missen van de nodige strafworpen werd het verschil weer 3. 20-17. De wedstrijd was bijna klaar. Met aan beide kanten nog één goal en het eindsignaal klonk. 21-18.

Ondanks een verlies van 3 punten is het nog niet klaar! Synergo 1 heeft laten zien dat ze een duidelijk antwoord hebben tegen Tilburg 1. In de tweede ronde in Utrecht zal het verschil gemaakt worden!

Komende week hard werken om de puntjes op de i te zetten in het spel en dan kunnen we de promotie naar de overgangsklasse misschien wel realiseren!

Synergo 2

Synergo 2 mocht afreizen naar Vianen voor hun wedstrijd. Daar ging het de eerste helft gelijk op met een ruststand van 8-7. Helaas wist VIKO 2 er toen gas achter te zetten en vielen de goals bij Synergo niet. De wedstrijd werd verloren met 20-11. Synergo 2 moet flink aan de bak volgende week om de handhaving in de 2e klasse voor elkaar te krijgen!

Synergo 3

Synergo 3 speelde de eerste wedstrijd tegen de “dorpelingen” uit IJsselstein. Ook hier was het een felle wedstrijd waarbij de goals aan beide kanten vielen. Met rust keek Synergo 3 tegen een kleine achterstand aan van 7-9. Dit verschil wisten ze helaas niet goed te maken. Beide teams wisten 6 keer te scoren in de tweede helft waardoor Fortissimo 2 de wedstrijd won met 13-15.