Scheidsrechterscommissie draait weer en zoekt versterking

Sinds enkele weken heeft Synergo weer een scheidsrechterscommissie. De groep bestaat uit Kevin, Sijmen, Sebastiaan en Maaike. De eerste acties zijn dat we bezig gaan om de A-teams te laten fluiten, een begeleidersteam op te richten en een bijeenkomst voor begeleiders organiseren. En we gaan een automatisch systeem uitproberen om scheidsrechters in te delen.

We hebben de ambitie om op korte termijn er voornamelijk voor te zorgen dat iedere competitiewedstrijd een scheidsrechter heeft en op lange termijn leden te enthousiasmeren voor het vak, op te leiden, te waarderen en te behouden.

Help jij mee?

Houd jij van aanpakken, snel (en soms last minute) dingen regelen en wil je meedenken over de lange termijn visie betreft scheidsrechters bij Synergo? Versterking is meer dan welkom!

Dus vind je net als Kevin, Sijmen en Sebastiaan fluiten leuk en wil je meer leden hiervoor enthousiasmeren? Of fluit je net als Maaike liever niet, maar vind je het wel belangrijk dat ook jouw wedstrijd prettig gefloten wordt? Meld je aan! scheidsrechterscommissie@synergo.nl

Ook ouders van leden die zich herkennen in bovenstaande zijn welkom als commissielid.

Kevin, Maaike, Sebastiaan en Sijmen.

Zie ook