Ook de kangoeroetraining/ peuterkorfbalgym weer gestart

Zaterdag 6 maart was het eindelijk zover. Onze allerjongste jeugd heeft er lang op moeten wachten. Kijkend naar de mogelijkheden besloten we om vanaf maart buiten te starten met de kinderen die het aandurfden zonder papa/mama op het veld bij ons achter te blijven.

Tot onze grote verbazing bleek een grote groep van ruim 20 kinderen weer zin te hebben om bij ons te sporten zonder dat papa of mama erbij bleef. De groep was divers, van ca. 2,5 – 5 jaar die we mooi konden opsplitsen.

Onder de huidige maatregelen was sporten in de hal niet toegestaan en kon de kangoeroetraining/ peuterkorfbalgym al lange tijd niet doorgaan. De weergoden waren ons goed gezind want bij slecht weer is het natuurlijk niet te doen met deze kleintjes.

In een rondje (terug)lopen

We hebben heerlijk gerend, gespeeld, parcours gelopen, blikken gegooid, enz. Hoe leuk is het om met deze groep simpel rond te rennen en te fluiten en ze dan kleine oefeningen te laten doen.

Hilarisch om ze bij een fluitje de andere kant op te laten rennen onder veel kabaal. De zon scheen, de muziek was leuk, kinderen vermaakten zich geweldig, en wij nog meer.

Ook iets voor jouw kind?

Het was een topochtend. En denk je nu daar wil mijn kind ook graag bij zijn: Als het weer het toelaat dan zijn we er iedere zaterdag van 9.00 – 10.00 uur voor de kinderen in de leeftijd van ongeveer 2 tot 5 jaar.

Aanmelden kan via Rita Merten, 06 – 24 12 53 77.

Tot snel!
Joke.

Zie ook