In memoriam Tim Klaase

Deze week ontvingen wij het verdrietige bericht dat Synergo10-speler Tim Klaase (30 jaar) door een ongeval is overleden.

Als mens kenden wij hem als een intelligente man van weinig woorden. Tim liet zich niet zo uit over wat hij buiten het korfbal deed, maar je kon altijd een goed gesprek aangaan over spelletjes en informatica. Hij was een fanatiek spelletjesspeler; in zijn sporttas zat ook altijd wel een spelletje.

Als korfballer kenden wij Tim als een slimme speler met humor die gewoon lekker het korfbalspel wilde spelen. Omdat hij het spel leuk vond en niet omdat hij zonodig op hoog niveau moest spelen. Maar het spel moest volgens hem wel eerlijk gespeeld worden. Na afloop van een wedstrijd was hij vaak een goede analyticus over wat er anders had gekund om toch te winnen.

Tim was lid van Synergo sinds januari 1999. Als achtjarige begon hij in de jongste jeugd en doorliep de jeugdteams naar de senioren. De laatste jaren speelde hij met plezier in Synergo 10. We houden Tim in herinnering als gewaardeerd team- en verenigingslid.

Begrafenis

De begrafenis is maandag 4 mei. Vanwege de corona-maatregelen is deze in besloten kring. Voor een laatste eerbetoon aan Tim staat Synergo 10 met een onderlinge afstand van anderhalve meter, vanaf 13.00 uur buiten het terrein van de begraafplaats St. Barbara, Prinsesselaan 2A, Utrecht.

Het bestuur stuurt namens de leden een bloemstuk en kaart aan de familie. Namens Synergo is Rita contactpersoon naar de familie.

Wij wensen zijn ouders Fons en Helma, zijn zus Ella, zijn familie en Synergo 10 heel veel sterkte.
Het bestuur en de (oud)leden van Synergo.