Eten tijdens de opening en het openingsbuffet

Zaterdag heeft de foodcommissie van de kantinecommissie taarten, speciale tosti’s en tomatensoep. Vanaf 18.00 uur is er een warm en koud buffet.

Vanaf vrijdagochtend 9 november 8.00 uur start de foodcie met koken voor de openingsdag. Heb JIJ je al opgegeven voor de openingsdag? Gebruik onderstaand formulier!

Zaterdagochtend

Vanaf 9.00 uur zijn er muffins en drie soorten en taarten te koop. Alles is zelfgemaakt.

Middag

Als lunchmaaltijden zijn er speciale tosti’s (vega/ vlees) met Turks brood. Ook is er tomatensoep.

Officiële opening

Bij de officiële opening om 13.30 uur is er koffie en thee met taart. n De gemeente Utrecht heeft voor de officiële opening een aantal gasten uitgenodigd. Dit vindt plaats op de tribune.

(oud)Leden  borrel

Als welkom staan er bij de borrel voor onze (oud)leden een drankje, taart en borrelhapjes klaar. Dan toosten we op de opening van onze nieuwe kantine!

Buffet

Vanaf 18.00 uur start het buffet. Wil je mee-eten? Geef je op (kosten: € 7,50, kinderen t/m 10 jaar € 5,00). Wees er snel bij: er is plaats voor 200 gasten!

Koud en warm buffet:

  • Koud: Stokbrood en huzaren- en aardappelsalade
  • Warm: saté, stoofpotje met vlees en stoofpotje groente, friet, broodje Unox

Het buffet staat in de kantine. Op de tribune staan statafels om het eten op te eten.

Betalen 

Betalen voor het buffet (€ 7,50, kinderen t/m 10 jaar € 5,00) kun je alleen met pin betalen. In de beheerdersruimte staat een mobiel pinapparaat.
Voor de borrel en het feest zijn er consumptiekaarten te koop. Betalen kan alleen via pin. Grote consumptiekaarten kosten € 20,00 en kleine kosten € 10,00. Het te betalen bedrag strepen we dan van de kaart af.

Tijdens de borrel kun je nog contant én met de consumptiekaarten betalen. Vanaf 18.00 uur kun je alleen nog met de consumptiekaarten betalen.

Voor later in het seizoen…

Elke week op zaterdag heeft de foodcie taart, soep, een maaltijd en een broodje van de dag. Het openingsfeest is daarvan de start. Bevalt het eten goed en wil je je ook aanmelden om te koken, keukendiensten tijdens lunch en eten, of om een aantal bardiensten te draaien? Leuk, geef je op!

Maar dat is later. Voor nu zien we je graag op de opening!

Groeten,
Esther F, Laura, Joke, Maartje, Malou, Maurice, Lizzie, Saskia van D, Sjoukje, Suzanne, Wendy.

 

Meld je aan voor de openingsdag

[form openingsfeest]

Wie hebben zich al opgegeven?
[formdata openingsfeest table show=”voornaam,team,aanwezig1,aanwezig2,aanwezig3,aanwezig4,”]

 

Zie ook