Nog heel even geduld… opening van sporthal en kantine

Kijk je iedere keer als je op het veld bent ook even naar onze prachtige nieuwe kantine en sporthal? We mogen helaas nog even niet naar binnen…

Wij voeren met de gemeente afrondende gesprekken over de huurovereenkomst. Ook wachten wij nog op de horecavergunning die we nodig hebben om onze kantine te mogen exploiteren. We hopen er snel met de gemeente uit te komen, zodat we begin november echt open kunnen. Mogelijk kunnen we al iets eerder gebruik maken van de kleedkamers en nieuwe buitenberging. We houden je daarover op de hoogte.

En Synergo 1 dan…?
De sporthal is inmiddels in exploitatie en kan dus gehuurd worden. Met Timon zijn afspraken gemaakt over het eerder starten met de zaaltrainingen van het eerste. Timon krijgt geen vergoeding voor het zijn van trainer van Synergo 1 (wat redelijk uniek is in de korfbal- en sportwereld!). Wel krijgt hij jaarlijks een klein budget om in te zetten voor de selectie. Hij heeft dit jaar besloten dit budget te gebruiken voor extra trainingsuren in de sporthal. Zo kan Synergo 1 zich voorbereiden op het spelen met schotklok, die straks tijdens het zaalseizoen voor het eerst gebruikt zal worden bij wedstrijden van Synergo 1.

Ps. het gebruik van de sporthal is voor ons niet gratis. We betalen er net als in De Dreef ruim 60 euro per uur voor. Dus we kunnen straks niet ineens heel veel langer of vaker gaan trainen. Daar hebben we het geld niet voor.

Staat de opening al je agenda?
Zaterdag 10 november gaan we de opening van de sporthal groots vieren met alle leden, oud-leden en betrokkenen bij Synergo. Blok je deze dag in je agenda? Na dit weekend volgt meer informatie over het programma, dat inmiddels zo goed als rond is.

Het bestuur