Alle senioren een spelregelbewijs

Alle senioren moeten aan het begin van volgend seizoen het spelregelbewijs gehaald hebben. Ondertussen hebben 21 leden hun spelregelbewijs behaald en 20 leden hebben hun account al geactiveerd. We moeten er dus nog even tegenaan!

Er is een vrijstelling voor 23 leden, bijvoorbeeld voor de gediplomeerde (jeugd)scheidsrechters die het bewijs al in het verleden al hebben behaald.

Vragen?

Wil je inhoudelijk iets weten? Of heb je nog andere vragen over het spelregelbewijs, mail dan naar spelregelbewijs@synergo.nl. Kevin geeft je dan antwoord.

Inloopavonden

Ook zijn er inloopavonden, 14 juni, 2 augustus en 23 augustus, om 19.30 uur. Daar zijn scheidsrechters aanwezig om vragen te beantwoorden.

Spelregelbewijs-kleinToegangscode/ activatiecode

Iedereen heeft al de toegangscode en activatiecode tot de KNKV-site toegestuurd gekregen. Van verschillende Synergo’ers weten we al dat die ondertussen het spelregelbewijs gehaald hebben.

Als je nog geen activatiecode voor korfbalmasterz hebt ontvangen, stuur dan een mail naar kcadministratie@synergo.nl. Dan sturen we deze alsnog/ nogmaals.

Ben je in 2001 of later geboren en wil je het ook alvast proberen? Mail dan kcadministratie@synergo.nl voor een activatiecode.

Waarom een verplicht spelregelbewijs?

Het KNKV voert het verplichte spelregelbewijs in, na overleg met de verenigingen, om te komen tot een veiliger sportklimaat. Door middel van het vergroten van de spelregelkennis verwacht het KNKV de sportiviteit en het respect naar elkaar en naar de scheidsrechters te vergroten.

Tot slot

We wensen iedereen succes, en als het succes nog even op zich laat wachten, misschien tot ziens op een donderdagavond tijdens een inloopbijeenkomst.

Namens de scheidsrechterscommissie,
Rudolf.

 

Zie ook