Field Food Market

Synergo 4 is zondag 3 juni aanwezig met een ‘Field Food Market’! Dit betekent dat wij op het veld heerlijke koude frisjes, koude biertjes en met zorg bereide broodjes knakworst verkopen.

Aankomende zondag is het alweer de laatste speeldag voor ons 1e, 2e en 3e dit seizoen. Maar niet getreurd! De drie teams treden aan op het Synergo-veld en dus kunnen jullie allemaal gezellig komen kijken naar hoe deze teams alles uit de kast gaan trekken om nog een leuke afsluitende wedstrijd neer te zetten.

Zo kun je de wedstrijden met een hapje en een drankje in de hand bekijken en wordt het nóg aantrekkelijker om nog even te blijven plakken. De opbrengst gaat ervoor zorgen dat we in de toekomst niet meer op het veld zelf hoeven te staan met de versnaperingen, maar dat we daar een mooie nieuwe kantine voor hebben!

Wij staan hier plusminus, om en nabij, pak hem beet van 12:00-17:00 uur. Er is ook een mogelijkheid om met een ‘Tikkie’ te betalen, dus dan hoef je niet eerst om te fietsen langs een pinautomaat.

Beeld je onderstaand tafereel vast in (met de sporthal misschien nog nét iets minder vergevorderd), en dan zien we hopelijk velen van jullie aankomende zondag op het veld!

Namens Synergo 4,
Ymke.

 

Zie ook