Klaar voor de sloop?!

Synergo is er klaar voor! Oude spullen zijn weggegooid, belangrijke spullen staan in de opslag bij Veerkracht, we hebben de sleutel overgedragen. De kantine kan plat! Zaterdag 28 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur gaat het echt gebeuren! Onder deskundige begeleiding mogen we zelf de grote kraan, kleine kraan en bobcat te bedienen. We zorgen voor een lekker ontbijtje aan de buitenbar. Doe je ook mee?

Jij mag ook met eigen handen de sloopkraan bedienen waarmee we de Synergo kantine slopen! Kom dan zaterdag om 9.00 uur naar de kantine! Grijp je kans en sloop zelf de kantine onder deskundige leiding van Veerkracht!

Hoe en wat?

Zaterdag 28 oktober 09.00 uur – 11.00 uur SLOOP ZELF DE KANTINE. Ook is er een ontbijtje, gesponsord door Albert Heijn XL in Overvecht!

Synergo-stijl!

Dat is toch weer een activiteit in echte Synergo-stijl?!

Rita, Sander Ho, Mathijs en Anne.

Wie staan er al te trappelen om zelf te slopen?

[formdata sloop table show=”voornaam,zelf,ontbijt”]

Kantine-slopen-samen-met-Veerkracht

 

Zie ook