En wat doe jij? Leuke enthousiastelingen gezocht

Synergo heeft er al ongeveer 120 van. En we kunnen nog veel meer gebruiken! Leuke enthousiastelingen die meehelpen onze vereniging verder te brengen. Vrijwilligers dus! 

Paula, Huub, Floor en Ineke volgen in samenwerking met de VSU de workshop ‘meer vrijwilligers in korte tijd’. Er zijn goede resultaten bij andere verenigingen om nog meer vrijwilligers te vinden. Dat gaat bij ons toch ook lukken!?

Doel

Om te beginnen willen we 20 nieuwe vrijwilligers erbij hebben aan het einde van de zaal (18 maart 2017). Gaat dit lukken? Wij denken van wel!

Vrijwilligers Synergo kangoeroeDaarom hebben we een inventarisatie gemaakt van alle taken binnen Synergo: 260! Er zijn 39 taken voor tijdelijke activiteiten. Zo’n 120 vrijwilligers voeren deze taken uit. Dus sommige mensen hebben meerdere taken. Leuk, maar ook soms wel druk. Als we nu eens meer mensen inzetten om de taken te verdelen…  Je leert er veel van en het is ook leuk! We willen natuurlijk zoveel mogelijk vacatures vervullen; meer vrijwilligers dan de 20 zijn uiteraard altijd welkom!

Belactie

In februari gaat een groep Synergo-leden andere (ouders van jeugd-)leden bellen om een vrijwilligerstaak uit te voeren. Dit varieert in tijd en frequentie.

Synergo en wat doe jij?

We zoeken onder andere:

  • Een puzzelaar die jeugdteams compleet maakt met invallers als wedstrijdsecretaris.
  • Een Excel-goeroe die het wedstrijdschema in elkaar zet voor het schoolkorfbaltoernooi.
  • Leidinggevenden als trainer/ coach van een team.
  • Mensenkenners die als scheidsrechters namens Synergo bij andere verenigingen wedstrijden fluiten.
  • Vriendelijke gastheren/ vrouwen als barmannen en barvrouwen.
  • Een regelaar als secretaris van de vereniging die het overzicht bewaart en de bestuursbesluiten administreert en coördineert.
  • Een doener om mee te werken aan acties om geld in te zamelen voor de inrichting van onze nieuwe kantine.

Vrijwilligers-in-beeld2Wil je ook Synergo helpen? Waar ben je goed in en wat vind je leuk? Meld je aan! vrijwilligers@synergo.nl.

Met een paar uurtjes van je tijd kun je Synergo enorm verder helpen! Wat doe jij?

Alvast bedankt!
Paula, Floor, Huub, Ineke en heel Synergo.

 

Zie ook