Een weekend waar de punten alle kanten op kunnen

Afgelopen week was het zuur voor Synergo 1 & 2 beide ploegen verloren met maar 3 punten verschil. Synergo 1 zal een hoop moeten doen om degradatie te voorkomen. Voor Synergo 2 was het verlies op GKV 2 erg vervelend, mede doordat de uitwedstrijd gemakkelijk werd gewonnen met 18-28. 

Komend weekend zal Synergo 1 moeten strijden tegen Telstar. Telstar heeft na 8 wedstrijden tien punten, dit laat zien dat Telstar in de top van de 1e klasse thuishoort. Maar ook Telstar laat punten liggen, zo hebben ze gelijkgespeeld tegen Rigtersbleek tegen VEO respectievelijk 16-16 en 21-21 . Sinds deze week zet Synergo 1 alles op alles voor de handhaving in de 1e klasse. Nu iedereen hersteld is van blessures en iedereen terug is uit het buitenland wordt er verwacht dat dit een spannende wedstrijd zal worden waarin moet blijken of de punten in Hoevelaken blijven. In ieder geval hoop ik dat deze wedstrijd genoeg reden geef om 18:20 te komen kijken in Hoevelaken in sporthal de Slag.

Synergo 1 - MIA 1 fotos

Synergo 2 heeft een harde klap gehad afgelopen weekend waardoor er genoeg naar boven is gekomen om deze week aan te werken. Verliezen van een ploeg waar je eerst met 10 punten verschil van won is natuurlijk nooit goed. De kansen zullen afgemaakt moeten worden, de foute passes moeten er uit, de rebounds moeten beter en ga zo maar door. Dit weekend staat Tempo 3 op het programma, een goede ploeg die momenteel de eerste plek bemachtigd heeft in de competitie. Om de nummer 2 onder zich te houden zal Tempo moeten winnen van Synergo en voor Synergo is er natuurlijk niks leukers als tempo van zijn troon afduwen. Als je zin hebt in een wedstrijd die alle kanten uit kan lopen kom dan eens spieken in de Limeshallen in Alphen aan de Rijn om 15:00.

 

selectie2016-2017_small

Trotse Sponsor Veerkracht