Synergo sluit 2016 met eerste punt

Synergo 1 heeft 2016 met een flinke opsteker afgesloten: in de laatste wedstrijd, laatste minuut en zelfs met de allerlaatste actie pakte het eerste zaterdagavond haar eerste punt van deze zaalcompetitie.

Concurrent Odik was zaterdag in Barneveld de tegenstander. Het eerste moest weer in een andere opstelling aantreden door afwezigheid van Ruth, Ilse en Marcel. Ondanks die andere opstelling ging het in de eerste helft gelijkop. Met 7-7 gingen de teams rusten.

Ook in de tweede helft gaven de ploegen elkaar weinig toe. Odik scoorde via haar twee spitsen, waar Synergo meer variatie in doelpuntenmakers had. Even leek het Synergo te lukken de spitsen uit te schakelen en de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar Odik kwam terug. Synergo werd in haar aanval onrustiger en zo kwam Odik zelfs weer op voorsprong.

Odik leek de wedstrijd vakkundig uit te spelen, maar Synergo wist de bal nog een laatste keer in het aanvalsvak te krijgen. In de allerlaatste seconde (of volgens Odik al na de speeltijd) gooide Fleur de gelijkmaker door de korf. De scheidsrechter floot direct na dit doelpunt af.

Een mooie opsteker voor Synergo 1, dat na de vakantie met een inhaalrace zichzelf in de eerste klasse moet zien te houden.

Andere teams
Synergo 2 beloonde zich opnieuw niet na een inhaalrace. Na een 7-1 achterstand werd het 15-16, maar Tweemaal Zes scoorde nog twee keer en won zo met 17-16. Synergo B1 kon haar verrassende tweede plaats in de eerste klasse helaas niet verdedigen. Na ook een knappe inhaalrace, won Dindoa toch met 11-14. De B2 won haar eerste zaalwedstrijd met 8-4! Ook nog het vermelden waard is de overwinning van de F1. Weer veel doelpunten (9), ze gaan vooruit! Ook de E1 was met 15 doelpunten weer goed op dreef!