Ineke Hoogewoning erelid Synergo

Onder luid applaus is Ineke Hoogewoning Tijdens de Bijzondere Algemene LedenVergadering op 8 november 2016 benoemd tot erelid van Synergo.

Voorzitter Anne de Roos prees Ineke voor ‘al haar werk en inzet voor het promoten van de korfbalsport bij kinderen op scholen, bij speciale doelgroepen zoals de special heroes en in wijken om de club heen en voor het bewaken van het sociale karakter van Synergo’.

Ineke erelid van Synergo2Volgens Ineke zijn er ‘zoveel andere mensen die ook veel doen.’ Maar Anne benadrukte dat Ineke als geen ander al ongelooflijk veel jaren werkt aan een sociaal Synergo. Ze gelooft vanuit haar hart dat onze club een ontmoetingsplek is voor meer mensen. En dat Synergo meer is dan korfbal.

Ineke maakt zich al jaren sterk dat onze sport en onze club voor ieder kind een mooie basis leggen; als gemengde sport, door de veilige en vertrouwde omgeving waar plezier wordt gemaakt binnen en buiten de lijnen. Waar vragen, motivatie en complimenten stimulans zijn om je te ontwikkelen.

Als er iemand de titel erelid verdient, dan is het zeker Ineke!

Namens het bestuur,
Anne de Roos.

 

Zie ook