88 goals en 4 punten voor de selectie

Afgelopen stond ZKC ’19 op het programma voor de selectie, ZKC ’19 1 & 2 staan allebei onder Synergo in de ranking, maar nog steeds moesten we een goeie pot neerzetten. De eerste spelers kwamen aandruppelen voor hun wedstrijd. en vanaf 13.00 kwamen de eerste toeschouwers.

Gelijk vanaf moment 1 wist Synergo 2 ZKC ’19 duidelijk te maken dat ze hier niet met punten naar huis gingen! binnen 10 minuten stond het 6-0. En vanaf hier was er geen moment waarop Synergo 2 niet wist te scoren, ZKC ’19 ging de rust in bij een stand van 17-4. Na de rust was er nog steeds geen stoppen aan, Synergo 2 ging vrolijk door wat resulteerde in een eindstand van 34-13

Nu was ons vlaggenschip aan de beurt, Alyanne stapte helaas na de eerste minuut al uit de wedstrijd vanwege een blessure, maar dit hield ze niet tegen om alsnog een goeie wedstrijd neer te zetten! Al snel pakte Synergo 1 een ruime voorsprong van 8-2. ZKC liet Synergo erg vrij in hun spel waardoor er mooie acties en kansen ontstonden met als gevolg mooie doelpunten. Synergo 1 wist hiermee een knappe score van 26-15 neer te zetten!

Goal Marcel

Dit was het dan voorlopig, nu een ruime week rust en daarna gaan we de zaal in. De trouwe supporter kan natuurlijk ook komen naar de oefenwedstrijden! deze zijn op de volgende dagen: