• Niet gecategoriseerd

Synergo is negen gediplomeerde trainers rijker!

Gisteravond was op ons veld de afsluiting van de korfbaltrainer 2 en 3 opleidingen.

Synergo is al een aantal jaren bezig flink te investeren in het opleiden van onze trainers volgens onze eigen korfbalvisie. Sinds dit seizoen zijn wij ook leervereniging en dat betekent dat wij de trainersopleidingen van het KNKV zelf mogen organiseren. Rob geeft de KT3 en Maaike de KT2. Marieta, Marloes, Marten, David en Miranda hebben onlangs de KT2 afgerond. Xander, Jari, Timon en Klaas de KT3. Voor de KT3 moesten Xander, Jari, Timon en Klaas gisterenavond een officieel examen afleggen onder toeziend oog van een examinator van het KNKV. Ze zijn alle vier geslaagd! Daarmee zijn we in totaal negen gekwalificeerde trainers rijker! Gefeliciteerd!

2016-2017

Volgende week maken we een jaarplanning voor de trainersbegeleiding in 2016-2017. Ook dan willen we weer (intern) een KT2 en KT3 opleiding gaan organiseren! Interesse? Meld het bij je teamcoördinator of via korfbal@synergo.nl.

Rob en Maaike, bedankt voor het geven van de cursussen en al jullie inzet om onze trainers naar een hoger niveau te krijgen!

Oskar
Bestuurslid korfbalzaken