Synergo A1 wint voor de derde keer op rij!

Afgelopen zaterdag mocht de A1 vroeg opstaan om om 11 uur in putten te staan voor een wedstrijd tegen De Meeuwen. De vorige keer werd de wedstrijd in de laatste minuut beslist in het voordeel van Synergo (15-14) nadat David er met een enkel blessure uit was gegaan.

Zaterdag wouden we voorkomen dat het zo spannend ging worden. Toen de wedstrijd begon kwam al snel de eerste treffer van David, helaas gevolgd door een goal van De Meeuwen. Tot aan de rust gingen de goals heen en weer waardoor de ruststand 5-5 was. Stefan, Jeroen, David en Ruth scoorden.

In de rust was er genoeg te bespreken toen we het veld weer op kwamen  gingen we er weer tegenaan. Een hoop ging er beter dan de eerste helft, helaas bleef ook de Meeuwen scoren. David wist er opnieuw één te scoren alleen helaas gevolgd door een goal van De Meeuwen. Dit zelfde gebeurde bij de goals van Gaby en twee van David. Het stond nu 10-9 in het voordeel van De Meeuwen. Jesse en Cherique waren er in gebracht. Dit pakte goed uit, want Jesse wist de 10-10 er in te leggen! Met nog ongeveer 8 minuten op de klok waren we vastbesloten om de punten mee naar Utrecht te nemen. Collectief ging er een knop in ons hoofd om en vanaf dit moment waren we scherper dan De Meeuwen. Met een rap tempo wisten we David, Jeroen, Cherique en Jesse er allemaal 1 in te krijgen waardoor het 10-14 stond en de wedstrijd was beslist.

De punten mee naar Utrecht en nog steeds de gedeelde 2e plek in de poule. Komende wedstrijd wordt gespeeld tegen Sparta, de ploeg die ook op de 2e plek staat. Zaterdag 7 mei zullen we het tegen de Nijkerkse ploeg moeten opnemen om 14:30 op het Synergo veld. Hopelijk zijn er een hoop mensen die ons naar de overwinning kunnen schreeuwen!