Jari eerste winnaar frisbee gooien

‘Yes, ik ben de eerste! Wat een eer!’, aldus jari. ‘Drie keer is scheepsrecht!’. In de rust van de wedstrijden van Synergo 1  gooit het publiek vanaf de tribune frisbees naar een mand op het speelveld. De prijs? Ongelofelijke roem en een kantinewaardebon van 10 euro!

jari-winnaar-frisbeegooienZondag 14 februari 2015 lag er ineens een frisbee in de blauwe mand. Groot applaus! Het is iemand gelukt de frisbee  in de mand te gooien! Vragende blikken onder het publiek: ‘maar wie was het?!’ Want met zo’n 60 frisbees die tegelijkertijd naar beneden zwieren is het lastig te zien… Het was  Jari!

Winnaar!

Jari vertelt: ‘Dit was de derde keer dat ik het probeerde. De vorige 2 thuiswedstrijden van S1 lukte het niet; Mislukt, zoals bij iedereen. Deze derde keer dacht ik: “ik gooi een keer bovenhands!”, zodat hij niet zo zal zwieren en zweven. Ik zag hem er zo in vliegen!’. Zelfs vriendin Marieke was verbaasd: ‘Was-ie van jou?’.

frisbeeLucky nummer 7

Bovenhands gooien dus… ! Jari had de techniek gezien van de frisbeevereniging die op woensdag traint, voordat Jari tijdelijk als invaltrainer S9, S10 en S11 training geeft: ‘Na de mislukte pogingen wilde ik proberen bovenhands te gooien’. De winnende frisbee was de blauwe nummer 7: ‘Lucky number seven. Is wel een beetje mijn frisbee nu. Die frisbee zal nu wel geliefd zijn…’

frisbeeWord ook een winnaar

Jari: ‘Ik daag iedereen uit het ook te proberen tijdens de volgende thuiswedstrijd van Synergo 1 op zondag 6 maart!’ (start wedstrijd: 14.40 uur).

Dit is tevens de laatste thuiswedstrijd en dus de laatste kans voor de frisbeeprijs!

Sander.

 

Zie ook