Synergo 1 pakt 5e winst op rij

Zondagmiddag 14:30 stond na een korfbalvrij weekend weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Synergo moest het dit keer opnemen tegen Atalante, één van de twee Apeldoornse verenigingen in de poule. Atalante had tot zondag slechts twee punten minder verzameld dan Synergo en met de uitwedstrijd op het veld in gedachten beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

IMG_9442

Synergo schoot echter uit de startblokken. Na een klein kwartier was de stand al 1-8. Hierna kreeg Atalante enige grip op de Utrechtse schotkracht en kwam zelfs terug tot 5-9. Een strafworp voor Synergo zorgde voor een 5-10 ruststand.

Na rust stelde Synergo orde op zaken. De voorsprong werd steeds verder uitgebouwd en Atalante moest het antwoord schuldig blijven. Via 6-14 werd het 7-17 en was de wedstrijd (voor zover dat nog niet het geval was) in het slot gegooid. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 10-22 en wist Synergo dus weer meer dan 20 doelpunten te maken.

Volgende week zondag staat alweer de laatste wedstrijd van 2015 op het programma. Synergo neemt het op tegen hekkensluiter HKC uit Hengelo en hoopt het jaar hier succesvol af te kunnen sluiten.

Dirk

IMG_9443

Trotse Sponsor Veerkracht