Dikke overwinning Synergo 1 – Steeds Hoger 1!

De mooie zonnige dag op de Loevenhoutsedijk begon met een belangrijke overwinning van Synergo 3 op Noviomagum. Het team, getraind door W. v. K., is door deze overwinning nog volop in strijd om het kampioenschap. Als volgende week de directe concurrent verslagen wordt dan kan het kampioensfeest losbarsten voor Synergo 3. Uitslag 19-9

Om 13:00 uur klonk het eerste fluitsignaal van Synergo 2 tegen Steeds Hooger 2. Synergo 2 moet nog een paar punten halen voor handhaving. Synergo had ondanks een harde werklust veel last van de lengte van de heren van Steeds Hooger 2. De gehele wedstrijd kon Synergo mee met het niveau van Steeds Hooger, maar uiteindelijk trok Synergo aan het kortste eind. Uitslag 13-17

In tegensteling tot de spannende wedstrijd van Synergo 2, was er geen enkele vorm van spanning in de wedstrijd van Synergo 1 tegen Steeds Hooger 1. Synergo wist in het begin het verschil al te maken. Steeds Hooger kon het hoge tempo van Synergo niet bijbenen, waardoor er tijdens de rust een uitslag van 16-5 op het scorebord stond, met een schotpercentage van bijna 1 op 4.

thumb_IMG_3333_1024

Ook in de tweede helft bleef Synergo goed door scoren, het goede samenspel leidde tot mooie acties en vele aanvallen werden dan ook beloond. De tweede helft wist Steeds Hooger wel iets vaker de korf te vinden dan de eerste helft, maar helaas het spel was al gespeeld. Synergo liep steeds verder uit op het eerste team uit Apeldoorn, wat resulteerde in een einduitslag van 29-12.