Synergo 1 – Zwaluwen 1 – door Rachella

We moesten 5 oktober om half 3 tegen Zwaluwen. Die op dat moment op de 3de plaats stond en Synergo 4de .

Jantine kon er helaas niet bij zijn (wand ze was in Parijs), dus kreeg Fleur en basisplaats de rest was gewoon vertrouwden namen. Alles leek erop dat het en spanende wedstrijd zou worden, maar de Synergo spellers scoorde volop.                                    Daardoor kreeg de tegenstander geen enkel vat op de wedstrijd. Het werd zo’n middag dat elke speler die in het veld was of kwam wel heeft gescoord. Het enigste min puntje wat er was dat Ilze uitviel met en blesuren in de 1ste helft zij werd vervangen door Alyannen.

Met rust was het nog maar 10-5, maar de eind uitslag was 28-15. Na dat Harmjan en Marcel vorige week de grote mannen waren met scoren was deze wedstrijd onze dirk de topscoorder met maar liefst 9 punten (waarvan geen strafbal).                                                                                            4 punten gemaakt door Harm-jan. 3 punten gemaakt door Femke en Alyannen. 2 punten door Marcel,Dennis,Fleur en Annet. 1 punt van Ilze   (ik hoop dat het beter gaat met je en dat je volgende week er weer bij bent).

Dit was helaas de laatste thuis wedstrijd op het veld van Synergo 1, ik hoop na dat jullie dit gelezen hebben ook eens komen kijken bij Synergo 1 in de zaal dit team verdiend meer toeschouwers. Dus hopelijk zie ik jullie op en zondag in de zaal.