Synergo D4 verhoogt de spirit

Deze D4 heeft de spirit te pakken. 1e helft 14-1 achter, 2e helft veel verbeterd en nog maar 6 goals extra tegen. En vooral… veel plezier 10 minuten na de wedstrijd bij de teamfoto, trots op ons team! Synergo D4 mocht aantreden tegen ter Leede D1. En dat het een D1 was uit een kleiner dorp, was duidelijk te merken. Alle D-spelers bij elkaar betekent een leuke mix van talenten door elkaar. Voor ons een hele mooie leerschool. Stonden wij in de eerste helft nog aan de verkeerde kant van de tegenstander en kregen we doorloopballen om onze oren, de tweede helft hadden we een boel geleerd! Onder de korf durfden we er af en toe voor te komen, alle spelers lieten tegenstanders wat meer op afstand en we onderschepten veel vaker de bal. Ondanks de sterkere tegenstanders ging de bal bijna elke keer naar de aanval en wisten we tot schieten te komen. De tweede helft lieten we er dus nog maar 6 door.

Synergo D4 speelde een hele goede tweede helft. De tegenstander was beter. Wij hebben veel geleerd. Iemand vroeg of ze nu straftraining krijgen. Natuurlijk niet. Alle spelers kwamen met rode konen het veld uit, zo hard hebben ze nog nooit gelopen.

Wist je dat Synergo D4 deze wedstrijd:

• 32 keer de bal heeft onderschept
  • 14 keer heeft geschoten en eentje gescoord
  • 2 doorloopballen heeft genomen

Na de wedstrijd hebben we een leuke teamfoto gemaakt. Met extra supporters; onze knuffels!