Spelers, trainers en scheidsrechters opgelet!

Dit weekend is de zaalcompetitie begonnen. In de zaal zijn er een aantal dingen die om extra aandacht vragen. 

Wedstrijden moeten op tijd starten. Wedstrijden die uitlopen, moeten worden ingekort! 

Anders dan op het veld kunnen wedstrijden in de zaal niet uitlopen. Na ons zijn er vaak weer andere huurders. De laatste wedstrijd mag niet de dupe worden van vertragingen eerder op de dag. Daarom is het van groot belang dat wedstrijden op tijd starten en op tijd zijn afgelopen. Wedstrijden die om wat voor reden dan ook uitlopen, moeten daarom worden ingekort. Het is aan de trainers en scheidsrechter om hier op te letten! Als wedstrijden dreigen uit te lopen, kort het inschieten en de rust in.

In de zaal ben je alleen als speler, coach of scheidsrechter!

Om de zaal netjes en overzichtelijk te houden en de tribune goed gevuld en sfeervol, willen wij iedereen vragen om als toeschouwer plaats te nemen op de tribune. Dat betekent dat je alleen als (wissel)speler, coach of scheidsrechter beneden in de zaal bent!

Alle spullen in de kast!

Anders dan op ons veld, komen er in De Dreef ook andere sporters. We zijn onze spullen kwijt als ze niet in de berging liggen. Aan een ieder (spelers en trainers) dan ook het (logische) verzoek gebruikte spullen altijd netjes weer terug te leggen in onze kast!

Mede namens de JTC en TC,

Oskar
Bestuurslid Technische zaken