KNKV Ereteken in zilver voor George

Vrijdag 25 oktober ontving George Engels het ereteken in zilver van het KNKV. 

Ereteken KNKV George

‘In de zomer van 2013 ben ik benaderd door Ron Spruit (voorzitter DWA Oost) dat hij graag met mij een afspraak wilde maken samen met Joop van Essen (voorzitter KNKV afdeling Oost) om mij persoonlijk te bedanken voor mijn jarenlange inzet als scheidsrechter voor district Oost.

Vrijdagavond 25 oktober zijn Ron en Joop bij mij thuis geweest en hebben mij het ereteken in zilver van het KNKV district Oost uitgereikt en kreeg Ineke een mooie bos bloemen. Dit was een heel speciaal moment voor ons allemaal. Het bleek het eerste ereteken in zilver te zijn die Joop heeft uitgereikt. Die avond kon niet meer stuk!

We hebben ook gezellig oude herinneringen opgehaald en ervaringen en nieuwe ideeën uitgewisseld. Uit deze gesprekken kwam ook wederom naar voren hoe belangrijk scheidsrechters, waarnemers/beoordelaars zijn voor je vereniging. Het is dan ook goed te zien dat Synergo zich daar op dit moment, middels de scheidsrechterscommissie, veel aandacht aan besteed. Laten we hier met elkaar aan blijven werken en het scheidsrechtersvak ook promoten bij alle leden. Een spelregelavond organiseren, het begeleiden van jonge scheidsrechters etc. zijn hierbij een belangrijk onderdeel en de eerste stappen.

Ik denk dat wij als Synergo op de goede weg zijn, maar dat er nog veel werk aan de winkel is.

Joop en Ron bedankt voor de leuke verrassing!

Groetjes, George’

George, namens het bestuur en de leden van Synergo, bedankt! Je hebt het verdiend!

Zie ook:

Scheidsrechter George bedankt Synergo
AD/UN: George stopt na 55 jaar
George Engels stopt na 55 jaar met fluiten