Wie wil het scheidsrechtersdiploma behalen?

Begin dit jaar is er een spelregelavond geweest met de topscheidrechter Henry van Meerten. Deze avond was druk bezocht en we hebben veel tips en trics gehoord van deze gerenommeerde scheidsrechter. Kortom, het was een zeer nuttige en gezellige avond. 

Scheidsrechters_spelregelavondMaar dit was een opstapje naar het uiteindelijke doel: We willen namelijk graag dat meer leden af en toe eens een wedstrijd willen fluiten. Daarvoor is het handig als je een certificaat basisopleiding B hebt.

Om dit te ondersteunen organiseren we op maandag 28 oktober om 20.00 uur een oefenavond. Op deze avond kunnen belangstellenden een theoretisch oefenexamen afleggen. De vragen van dit theorie-examen kunnen we dan daarna gezamenlijk bespreken om er van te leren. Je kan je voor deze avond opgeven bij: scheidsrechterscommissie@synergo.nl.

Als je je hiervoor opgeeft krijg je het korfbalscheidsrechter boekje gratis van ons opgestuurd, zodat je je van te voren al goed kan voorbereiden.

scheidsrechterOp maandag 11 november zal er dan een avond bij Synergo georganiseerd worden, waarbij je daadwerkelijk het theorie-examen KNKV basiscursus B kan halen. Hierbij is iemand van het KNKV aanwezig om de theorie-examens af te nemen. De kosten van het theorie-examen worden natuurlijk door Synergo betaald.

Om alvast een indruk te krijgen van de KNKV basisopleiding B, zie de website van het KNKV.

Namens de scheidsrechterscommissie,
Erik.

 

 

Zie ook:

KNKV basisopleiding B
Scheidsrechtersavond een succes
Scheidsrechterscommissie