Last-minute transfer naar SKF

Beste Synergo-ers,

Na twee jaar MIA was het mijn plan om dit jaar weer bij Synergo training te gaan geven. Ik zou met Marc de A1 gaan doen.

Zou gaan doen, want vorige week kreeg ik plotseling de kans om trainer te worden van de B1 van SKF. De trainster van de B1 doet daar namelijk een stapje terug vanwege veranderde werkomstandigheden. Ik heb al jaren de ambitie om me als trainer verder te ontwikkelen en in de top te werken. De kans om trainer van SKF B1 te worden was er een die ik niet kon en wilde laten lopen. Ik heb er dan ook heel veel zin in om bij SKF aan de slag te gaan.

SKF 1 speelt in de hoofdklasse en de jeugdopleiding van SKF behoort al jarenlang tot een van de besten van Nederland. Het afgelopen jaar heeft de B1 van SKF zowel op het veld als in de zaal op het Nederlands kampioenschap gespeeld.

Ik vind het vervelend dat ik de A1 op zo’n laat moment moet verlaten, maar ik ben er van overtuigd dat ze ook zonder mij een mooi seizoen tegemoet gaan.

Net als de afgelopen twee jaar blijf ik gewoon op zondag korfballen bij Synergo en blijf ik ook mijn bestuurswerk doen. De ervaringen die ik op doe bij SKF komen zo ook ten goede aan Synergo.

Oskar