Maandag topscheidsrechter bij Synergo!

Aanstaande maandag is het zover: dan komt de beste korfbalscheidsrechter van Nederland, Henry van Meerten, naar Synergo om uitleg te geven over de spelregels en op het veld met scheidsrechters te oefenen.  Aanvang 19.30 in de kantine. Iedereen is van harte uitgenodigd! 

Wat is er op deze avond?

Op maandagavond 13 mei as. komt de bekende top-korfbalscheidsrechter Henry van Meerten naar Synergo om uitleg te geven over alle korfbal-spelregels, zowel de theorie als in praktijkvorm.

Voor wie is deze avond?

Natuurlijk voor alle Synergo scheidsrechters, maar ook voor alle leden die scheidsrechter willen worden, en alle andere geïnteresseerden.

Waar is deze avond?

Gewoon, bij Synergo. Het KNKV komt naar je toe! En niet saai alleen in de kantine naar een presentatie kijken. Maar ook buiten met real life situaties op het veld.

 

Waarom deze avond?

Synergo heeft meer (gediplomeerde) scheidsrechters nodig. Daarom organiseert de scheidsrechterscommissie deze en een volgende spelregelavond. Op de eerste avond maken wij iedereen enthousiast. De tweede avond gaan wij aan de hand van verschillende spelregeltests de spelregelkennis verbeteren. En op de laatste avond is er voor alle (hopelijk veel) geïnteresseerden de mogelijkheid om het theorie-examen te gaan halen.

Dus? Komt allen!

Scheidsrechterscommissie Synergo, Erik, Kaspar, Rudolf

PS: doe ook eens de korfbaltest of bewonder man-in-geel in actie.