Visie van Synergo, 15 april in de kantine

Synergo maakt de afgelopen jaren al aardige stappen voorwaarts. Het beleidsplan ‘Korfbal voorop’, dat we in 2008 samen met de commissies hebben gemaakt vormt daarvoor de basis. Dit jaar maken we een vervolgstap. 

Daarvoor hebben Anne, Oskar en Eva namens het bestuur de afgelopen maanden deelgenomen aan het traject ‘Besturen met een visie’.  Dit traject helpt bestuurders om doelmatiger en efficiënter  te besturen en met helikopterview naar de vereniging te kijken. In verschillende huiswerkopdrachten gingen we in op onze vereniging, wat zijn onze sterke en zwakke kanten en waar liggen kansen? Waar komen we vandaan maar vooral waar willen we naar toe? Onder begeleiding van een consultant op het gebied van sportbesturen en een verenigingsconsulent van het KNKV namen we (samen met SKF,  Hebbes en Midlandia)  in een aantal avonden onze eigen vereniging onder de loep en kregen we feedback op ons beleid, onze organisatie en plannen.

Tijdens dit traject maakten we ook de eerste aanzet voor de visie van Synergo, de stip op de horizon, het uitgangspunt voor onze toekomstplannen. Maar, net als vorige keer, kunnen en willen we dit natuurlijk niet alleen doen. Daarom willen wij jullie uitnodigen om met ons naar deze visie te kijken en deze te bespreken. We zijn erg benieuwd naar jullie visie op de toekomst van Synergo.

Op maandag 15 april om 20.30 uur zullen wij een korte presentatie geven waarna we graag met jullie in gesprek gaan in de Synergokantine.