De toppers van de C2

Wat hebben Clouseau, de Toppers, Bart spring in ’t veld, de zus van Gers Pardoel, Benjamin, lionel Messi, Gijs Staverman, Speedy Gonzales, een zorgverzekering en Rachel en Andre Hazes te maken met Synergo C2?

Afgelopen zaterdag trad de C2 weer aan in een competitiewedstrijd opgaand naar het kampioenschap. Om 11.00 uur floot scheidsrechter Dennis de wedstrijd in en konden beide teams beginnen met het aftasten van elkaar. Lange tijd wisten ze elkaar dan ook in evenwicht te houden aangezien ze met 2-2 de rust in gingen. Het was een goed spel dat Synergo C2 liet zien, maar ook Animo liet dit zien. Gezien de stand van de C2 moest er meer in zitten en zeker als ze op het pad van het kampioenschap wilden blijven.

Ondanks het goed op en neer gaande spel tussen Synergo en Animo wist Synergo in de 2e helft de korf beter te raken en konden ze zelfs Animo beletten om een doelpunt te maken. De einduitslag kwam dan ook op een 7-2 te staan. Op zich speelden beide teams dus een leuke wedstrijd, maar we denken dat de toeschouwers van Synergo, die duidelijk in de meerderheid waren, de winst hebben opgeleverd.

Onze toppers van de C2 zijn dus nog steeds goed op koers, maar wie zijn deze kanjers eigenlijk. Dat zochten we op:

Aangezien ze deze wedstrijd de aanvoerster was zullen we beginnen met Joyce: voor vandaag een toppertje. Zeker nadat ze afgelopen week een TOBBERTJE was geworden door een strafworp te missen. Deze week maakte ze dit weer goed door een strafworp erin te gooien, dus uit de tob.

Clouseau zong er al een lied over: Lieve Louise. In het veld soms net iets te lief, waardoor ze regelmatig haar eigen kansen vergeet, terwijl ze een mooi schot heeft. Let meer op je eigen kansen en schiet ze er lekker in!

Zal dit een zus zijn van Bart? Welke Bart zal iedereen misschien denken? Bart van het Big Brother-huis. Dan zal haar naam zeker Roos Spring in ’t Veld zijn, zij springt echt het hele veld door en ik denk dat haar tegenstander hier niet altijd blij mee zal zijn.

En dan hebben we ook nog de zus van Gers Pardoel , want zij springt zeker achterop. Iman verdedigt altijd helemaal strak, dus loop niet weg, want zij springt zeker achterop, waardoor ze nog wel eens tegen haar tegenstander botst of op de grond belandt (gelukkig hebben we altijd pleisters bij ons).

Ook een vrolijke noot hebben we in ons gezelschap: Gijs Staverman. Hij kan zich goed presenteren en niet alleen buiten maar ook binnen de wedstrijden waardoor hij een waardevolle speler voor het team is.

Dan hebben we ook nog zorgverzekeraar Iza: met deze speler ben je verzekerd van inzet, sportiviteit, snelheid en zorgt ook regelmatig voor mooie acties

Jelle, onze Benjamin, hij is er het laatste bijgekomen, maar begint het spelletje al redelijk in te zien. Denk niet dat je hem kunt overslaan als hij vrijstaat, want dat laat hij je met geluidjes duidelijk weten.

Ook speelt Lionel Messi in dit team mee, ook wel bekend als een echte goaltjesdief. Het kan niet anders dan Feije zijn, die iedere wedstrijd zijn doelpunten mee pakt en ook steeds vaker naar de kansen van zijn vakgenoten kijkt.

Gillermo alias Speedy Gonzales. Klein, maar fijn en let je even niet op dan is hij weg ZOEFFFFFFFFFFFF

Sjoukje/Rik, misschien wel beter bekend als Rachel en Andre Hazes. Want er wordt vaak door het team over ze gesproken: ‘Een beetje verliefd’.

Zo kun je zien dat je met zeer diverse bekende mensen en organisaties een goed team op de been kunt brengen: Synergo C2.

Kom een keer een wedstrijd kijken van de C2!
Paula. 

 

Zie ook:

Winst voor Synergo C2