Synergo, vrienden voor het leven

Op de een-na-laatste dag van 2012 plaats ik mijn eerste post onder mijn eigen inlog op de Synergo site.

Helaas een zeer verdrietig bericht. John Faber, de vader van Ewoud, overleed op 29 december om 23.55 uur. Hij werd 66 jaar. Toen ik het bericht vandaag overbracht aan een aantal van jullie, bleek maar weer eens hoe belangrijk onze korfbalclub is. Een aantal leden wist het al, het andere deel schrok enorm en gaat een kaartje sturen. Wat een heerlijke reacties. Wat een steun.

Zelf mocht ik de afgelopen tijd diezelfde warmte ontvangen toen Annelie van Meeuwen, een van mijn twee beste vriendinnen, in september ziek werd en in november al dit leven moest verlaten. In diezelfde periode kreeg mijn moeder diagnose borstkanker. Hartverwarmende reacties kreeg ik van het bestuur, korfbalvrienden, tc, ouders en leden. Iedereen gaf me alle ruimte en tijd: ik kon  alles aan hen overlaten en deed dit met veel vertrouwen. Tijdens de afscheidsceremonie van Annelie waren, naast het bestuur, ook alle spelers en speelsters van het oude Synergo 1  en 3 aanwezig, waar zij (en ik deels) jarenlang in speelde. Hoe goed voelde dat.

Samos en DVS, nu Synergo. ‘Drie’ fantastische clubs, waar al zovele vriendschappen en relaties voor het leven zijn ontstaan. Sinds september ben ik slechts 2 keer geweest. In het nieuwe jaar maak ik dat goed. Kom ik graag kijken naar de 29 teams die we ondertussen hebben, genietend van de mensen en de sfeer van de mooiste sport die er is. Maak ik graag kennis met alle nieuwe leden en schreeuw ook ik Synergo 1 naar het kampioenschap.

Tot slot. Nodig ik jullie namens het bestuur van harte uit voor het Vrijwilligersfeest op zaterdag 26 januari in de kantine. Voor de 2e keer wordt deze georganiseerd door ouders van jeugdleden. Wat het bestuur betreft de belangrijkste avond van het seizoen: zonder vrijwilligers geen Synergo.

Ik wens jullie een gezond, mooi en fantastisch 2013 toe, met heel veel mooie momenten met vrienden.

Anne de Roos
Voorzitter