In memoriam: Annelie 1967 – 2012

Na 2,5 maand te hebben geleden aan slokdarmkanker, is vorige week maandag 12 november om 13.00 uur Annelie van Meeuwen overleden. Ze is maar 45 jaar geworden.

In 1989 kwam Annelie van HKC naar Samos, waar ze jarenlang in het eerste team speelde. Zij was berucht bij de tegenstanders vanwege haar loepzuivere afstandschot. Annelie hield het spel goed ruim en kon het baltempo hoog houden. Achter de korf wegtrekken en het daarop volgende schotje van een meter of zes was gegarandeerd een doelpunt! Later speelde ze met haar vrienden nog in het 2e en 3e Synergoteam.

Naast het veld was ze actief in de jeugdcommissie, waarin ze een jaarplan voor de jeugdactiviteiten introduceerde om ad hoc voorbereiding te voorkomen. Ook heeft ze succesvol het jeugdkamp georganiseerd.

Maar los van haar korfbaltalent en organisatiekwaliteiten die in de jeugdcommissie tot uiting kwamen, was Annelie een sprankelende persoonlijkheid. Vele Samos- en Synergomensen zullen warme herinneringen koesteren aan haar vrolijke en enthousiaste inbreng in het team en verenigingsleven.

Annelie was de (schoon)zus van Inge en Timon, tante van Tomas, Ole en Lois en beste vriendin van Anne en Geert. Wij wensen hen, zoon Muit, vrouw Helen, ouders, schoonouders en allen die Annelie liefhebben heel veel sterkte en warmte toe.

Het bestuur