Synergo 1 tegen DOT 1

In de warming-up werd wel duidelijk dat het een ‘warme’ dag zou gaan worden. Maar dat het er heet aan toe zou gaan was toch niet verwacht.

Hier en daar kregen spelers last van de warmte in combinatie met actief bezig zijn in deze temperaturen. Hoewel het nog niet eens extreem warm was. We hebben ook getraind in temperaturen die richting de 38 graden gingen. Ook toen pasten we de trainingsstof aan… Maar enfin.

De wedstrijd

DOT was een tegenstander die ons wel lag. Het duurde redelijk lang alvorens de score geopend werd. Van beide kanten wat foutjes. De score liep gelijk op. Het kon daardoor beide kanten op. Helaas waren we niet bij machte om het verschil te maken. Dit lag ook aan de kwaliteit van DOT. Die speelden toch op basis van hun ervaring enkele aanvallen zo uit dat ze net of terug kwamen of op voorsprong. Maar onze verdediging had het in de eerste helft prima voor elkaar. Weinig werd onnodig weggegeven. Dit ging wel veranderen.

Met een gelijke stand op het bord en wat afspraken gemaakt, werd het toch geheel tegen de afspraken in 6-8 voor DOT.  Dit hadden we graag andersom gezien. Deze tegenvaller kwamen we niet echt te boven. We kregen veel strafworpen tegen en evenveel werden deze ook gemist. Maar DOT wist er enkele toch te verzilveren. Ook in deze tweede wedstrijd kwamen we op een onoverbrugbare achterstand. Wat we ook probeerden.

Achteraf

We zijn totaal niet weggespeeld, integendeel zelfs! Met een beetje meer geluk in de schoten zou het echt een andere wedstrijd zijn geweest. Al met al bood deze wedstrijd perspectief voor de komende wedstrijden. De punten gaan komen!!  De uitslag van deze wedstrijd was 12-14

Doelpuntenmakers: Dirk 3x , Fabian 2x, Annette 2x, Harryt 2x, Dennis, Manon, Anne 1x.

Komend weekend naar Rotterdam, daar verwacht OZC ons. Een club die één speler van ons heel goed kent. En natuurlijk weten wij daar straks ook alles van….. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Net als tegen DOT, maar dan gaan de punten WEL mee naar Utrecht.

Peter.

 

Zie ook:

Verlies in openingswedstrijd van Synergo 1