Verlies in openingswedstrijd van Synergo 1

Zondag 2 september was het dan zover. Synergo 1 opende het seizoen in en tegen Vlaardingen. Na wat puzzelen en hier en daar wat uitgeprobeerd te hebben, kwamen we tot een team.

In de aanval Fabian, Dirk, Wieke en Marijn als vervangster voor Suzanne (geblesseerd). Het andere vak bestond uit Dennis, Harryt, Manon en Annette. Oskar had zijn eerste reservebeurt dit seizoen en Floor was op vakantie. Nou… eigenlijk was ze al thuis, maar nog te vermoeid en dat begrepen we best wel.

De wedstrijd begon lekker. Men kon elkaar prima vinden. De aanvallen werden goed neergezet en dit liet zich uitbetalen in 0-1 voorsprong. De wedstrijd verliep redelijk gelijk op. Bij de stand 2-4 konden we net niet loskomen van Vlaardingen. Dit brak ons in de tweede helft op.

Tweede helft

De tweede helft was voor ons een helft te veel, leek het. We konden het niet meer opbrengen om te scoren, iets wat in de eerste helft prima ging. De verdediging hield bij een stand van 13-9 knap stand.

Van beide kanten werden vele aanvallen goed uitgespeeld, alleen tot doelpunten kwam het niet.  Pas bij 14-9, werd Synergo succesvol en begon de scoremachine weer. Helaas was de uitslag al dusdanig neergezet dat we het niet meer konden opbrengen om terug te komen. Einduitslag 15-10.

De wedstrijd vergde van alle spelers(sters) best veel kracht. Zo’n fysieke tegenstander is wel wat anders. Ook het spel dat Vlaardingen liet zien, snijden op een blok, was ons nog niet echt goed bevallen.

Al met al

Gelukkig heeft Synergo zich ook van een goede kant laten zien en zag het spel er bij momenten goed verzorgd uit. Dit biedt perspectieven voor de komende wedstrijden. Om te beginnen onze eerste thuiswedstrijd in Utrecht tegen DOT/Klaverblad.  We rekenen op een grote opkomst van het publiek.

We kunnen jullie steun heel goed gebruiken, dus kunnen we dan zeggen tot zondag 14.30 uur?!
De doelpuntenmakers: Fabian 3x, Harryth 3x, Dirk 3x en Annette 1x